|
Maj4e


Maj4e

07. 1987 (33), Gevgelija, Makedonija
25.01.2019
165
7
Прашај пред да го провериш профилот хехехе

Сфатив дека луѓето што најмногу ми значат прерано излегуваат од мојот живот, додека оние помалку важните никогаш. А давежите се секогаш тука некаде околу