|
jasminabela


jasminabela

15. 1977 (44), Skopje, Makedonija
10.09.2018
5
Оставете ги луѓето да ве ценат заради вашиот карактер, а не заради она што сте им го дале.
Искреноста, чесноста и довербата, вредат многу повеќе од краткотрајното воодушевување што би го добиле.