|
lubavi


lubavi

09. 1983 (37), Struga, Makedonija
26.08.2017
179
3
Честопати во животот градиме ѕидови околу нас, но не за да се сокриеме
од другите, туку за да видиме кому му значиме доволно за да ги сруши! =)