|
Sandrabum


Sandrabum

06. 1985 (35), Skopje, Makedonija
07.09.2017
165
4
Можеш да ги затвориш очите за работи кои не сакаш да ги видиш, но не можеш да го затвориш срцето за работи кои ги чувствуваш.